5 Aralık 2014 Cuma

Aussie Colour 3 Minute Miracle Deep Treatment (BAKIM KÜRÜ)



Merhabalaaaarrrr :)
Bugün birazda saç bakımına değinmek istedim ve uzun zamandır kullandığım bittikçe aldığım bir ürün olan aussie boyalı saçlar için 3 dakikada mucize yaratan bakım küründen bahsetmek istedim

Aussie avustralyadan ithal ve kullanan herkesi kendine hayran bırakacak bir ürün.. Gerçekten vaadlerini yerine getiriyor şampuanlanmış temiz saça uygulayıp 3 dk bekliyoruz ve duruluyoruz vallahi ben 5 dk filan bekletiyorumdur ne kadar çok beklerse sonuç o kadar yumuşak oluyor:) benim bu platin inanılmaz açılmış saçları bile yumuşacık yapıyor ve saçtaki dolaşmayı açıyor banyo sonrası saçım hiç dolaşmadan taranıyor :)

Bayaaa koyu kıvamli bir ürün ve çok güzel kokuyor aynı meyveli sakız gibi hatta bana tipitipi anımsattı :D

Bu arada ben colour olanından yana kullandım tercihimi çünkü saçlarım boyalı Aussie nin bir çok saç çeşitine görede şampuan, krem ve bakım kürleri mevcut ve yanlış bilmiyorsam sadece gratiste satılıyor fiyatıda 20 tl olması lazım ben hep toplu alışveriş yaptığım için bu fiyatlar bir türlü tam aklımda kalmıyor ama bundan sonra aldığım ürünleri not edicem valla :D

olumlu yönleri : saça bakım sağlayan bi kür yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor
olumsuz yönleri: bence yok
bir daha alırmıyım : alıyorum heeeeppp :D

2 yorum:

  1. merhaba,ben de bu serinin uzun saçlar için olanını kullandım ve çok memnun kaldım.Ancak ne yazık ki güzelim saçlarımı bir anlık kararla kestirdim:( Bloğunuzu çok beğendim ekliyor ve takibe alıyorum.Siz de bakmak ister misiniz?

    zeyusanka.blogspot.com.tr

    Sevgilerimle!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cnm beğenmene çok sevindim :) hemen bakıcam ve ekliycem:) uzun saç hastasıyım keşke kestirmeseydinnn ama olsun uzar yine arada değişiklik iyidir :)

      Sil